Spring naar inhoud

¡Español Puro!

20 mei 2012
tags:

Cómo me gustas, Margarita. Me gustas tanto que lastimas… de eerste woorden van Xandro Leima, en Hoofddorp was in enkele seconden compleet in Spaanse sferen. Wat een heerlijk geluid, opzwepend en vol temperament. De heupen gingen los en het werd er behoorlijk warm kunnen we zeggen. Wij droomde even heerlijk weg en voelde ons in het warme zuiden. Natuurlijk bracht Xandro prachtige songs van z’n laatste CD, Persiguiendo un sueño maar ook songs van David Bisbal, Ricky Martin en Diego Torres. Wat een geluk, onze avond kon niet meer stuk want dit zijn naast Xandro ook onze favoriete Spaans-talige zangers. Elk ritje in de auto waar naar toe dan ook wordt deze muziek door ons grijs gedraaid. Goed voor ons Spaans zeggen we dan tegen elkaar en zingen er lustig op los. De mensen om ons heen zullen wel gedacht hebben, twee ‘jonge’ gasten swingend en meezingend tussen al die vrouwelijke fans. En dat was niet onopgemerkt gebleven, een vrouwelijke fan kwam op het eind naar ons toe om te vertellen dat ze niet alleen van het Xandro Leima concert heeft genoten. Tja zijn al die jaren latin en ballroom dancing niet voor niets geweest. Een bijzondere ontmoeting tussen latin pop en klassiek met Hellen van Rooijen en Xandro maakte het een bijzondere avond. Na ruim twee uur muziek en genot hebben we Xandro nog even de hand kunnen schudden in een mini meet and great. Ons Spaans moeten we maar eens flink gaan ophalen want Xandro ging al snel over op het Engels. Ons voornemen om met hem in het Spaans te chatten op Facebook gaat de eerste stap worden in het oppakken van de Spaanse taal. We hebben een superavond gehad en heerlijk dat er toppers zijn als Karin van Est, Monique Willemstein en Ron Timrott die de Spaanse muziek een warm hart toe dragen en deze promoten in Nederland. Xandro Leima verdiend dan ook een grote bekendheid in ons kleine kikkerlandje.

3 reacties leave one →
 1. 20 mei 2012 18:29

  Beste Edwin en Dennis, hartelijk bedankt voor jullie komst naar Hoofddorp gisteren! We zijn blij dat jullie een leuke avond hebben gehad. Bedankt ook voor het promoten van Xandro Leima in jullie blog. We hopen jullie gauw weer te zien bij één van de volgende concerten. Leuk dat jullie zo van spaanse muziek houden. Nu Xandro zich in Nederland heeft gevestigd hoeven jullie niet meer helemaal naar Spanje af te reizen om van Spaanse muziek te genieten…alhoewel een reisje naar Spanje op zijn tijd ook helemaal niet verkeerd is natuurlijk! Tot de volgende keer!

  Karin van Est
  http://www.xandroleima.net

 2. 20 mei 2012 19:24

  Hallo Edwin en Dennis,

  Fijn te horen dat jullie het leuk hebben gehad bij het concert van Xandro in Hoofddorp. Mooi en positief artikel hebben jullie geschreven hierover! Bedankt voor de lieve woorden aan ons team gericht. Als het publiek geniet en wij hun een gezellige avond hebben kunnen bezorgen met heel veel positive reacties is the drive des te groter om door te gaan.
  Leuk te horen dat jullie muziek keus geheel bij die van mij persoonlijk aansluit.
  Hoop jullie snel weer eens ergens te mogen begroeten bij een optreden van Xandro ergens in het land.

  Un beso
  Monique Willemstein

 3. 20 mei 2012 20:27

  Wat fijn dat jullie een leuke avond hadden, leuk die foto!!!!!!!!!! snel verder studeren met Spaans. Lieve groet An.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: