Skip to content

Waar zijn we aan begonnen?! …

6 december 2015

SpaansVerlangen_klussenEen veel gehoorde uitspraak in het programma van ‘Ik Vertrek’, en ook wij zeggen het af en toe eens tegen elkaar maar dan wel met een hele vette knipoog.

Op de kop af zijn we vandaag precies een maand aan het klussen en het wordt toch een pracht van een B&B al zeggen we het zelf. Helemaal trots en happy! De schilderklussen binnenshuis zijn bijna klaar en de laatste hand wordt gelegd aan de gastenkamers. Het echte schoonmaakwerk kan beginnen om daarna met de inrichting en de styling aan de slag te gaan. Dat komt goed uit want volgende week worden alle bedden en meubels geleverd voor de gastenkamers. Op het buitenterrein moet nog wel het een en ander gebeuren. De fontein is ontdaan van alle viezigheid & kalk en spettert weer fris z’n water in het rond. Het houtwerk is geschilderd en nu zijn de buitenmuren aan de beurt. Stapje voor stapje worden alle klussen afgestreept van de lijst. Een straf? Helemaal niet want met temperaturen van zo’n 19 graden in begin december is het heerlijk om buiten te zijn. De klusjesman van de eigenaar is ook kind aan huis. Dagelijks komen er nog zaken bij die door de eigenaar gerepareerd of opgelost moeten worden. Al met al is er nog veel te doen en komen we in onze ogen tijd te kort. Uren lijken wel seconden, wat gaat de tijd toch snel.

Inmiddels kunnen we ook onze naam bekend maken aangezien alle registraties zijn gedaan. Villa CONMIGO bed & breakfast gaat onze prachtige accommodatie in Alhaurín de la Torre heten. Direct vertaald staat het voor ‘bij mij – met mij’ maar voor ons staat het vooral symbool voor onze gastvrijheid en onze passie voor het mooie Spanje en in het bijzonder Andalusië. Bij ons is het iedere dag zondag; relaxen, genieten en ontdekken!

VillaCONMIGO_Facebook_logo_01

Er wordt hard gewerkt aan de website en zodra deze online is laten we dat ook snel weten. Wil je alvast informatie van ons ontvangen? Stuur even een mailtje; hello@villaconmigo.com of vul onderstaand contactformulier in. Wij sturen je dan alle informatie toe.

 

Advertenties
5 reacties leave one →
 1. 6 december 2015 14:53

  Hulde en hoera, buurmannen. Daar zijn jullie dan. Wees maar heel trots op jullie paleis. Succes verzekerd.

 2. 6 december 2015 16:49

  Hoi Dennis en Edwin .Wat fijn dat alles goed gaat en dat het werk lekker gaat.Lieve groet An.

 3. Marion permalink
  6 december 2015 18:50

  Ben trots op jullie, en stiekem een beetje jaloers ☺️ Succes mannen, komt helemaal goed 👍🏼

 4. annemarie en frits permalink
  7 december 2015 11:23

  Geweldig dat jullie zo ver gevorderd zijn! Hebben jullie wel verdiend na al dat wachten en onzekerheid.
  We komen beslist een keer !!🍳🍕☕️🍷

 5. Nettie Jouvenaar permalink
  9 december 2015 17:21

  VEEL sterkte ik denk aan jullie Groetjes ma.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: