Skip to content

Villa CONMIGO bed & breakfast één jaar later

4 februari 2017

villa-conmigo-1-jaarHet is niet te geloven maar we zijn alweer een jaar open en hebben al een jaar geen blog geschreven. Er is het afgelopen jaar heel veel gebeurd en het jaar is echt voorbij gevlogen. Knijp mij eens! Nee het is toch allemaal echt waar…..

In 2016 hebben we veel meer gasten mogen ontvangen dan in eerste instantie gedacht in ons eerste jaar. Van maart t/m november is er geen dag geweest dat er geen gasten aanwezig waren. Een droomstart dus.

Op hier en daar een rare snuiter of apart geval na, wat het achteraf ook wel weer spraakmakend maakt voor ons,  hebben we heel veel leuke, warme, spontane mensen leren kennen en gingen de gasten met een goed gevoel weer naar huis of naar de volgende bestemming. Sommige gasten zijn het afgelopen seizoen zelfs al twee keer geweest en komen dit jaar al voor de derde of zelfs vierde keer, als dat geen opsteker is! Het is, zeker in het begin, belangrijk goede recensies te krijgen en gelukkig was dat ook zo. Met een 9,8 op Booking.com & een 9.6 op Zoover zijn kunnen we best trots zijn.

Het was natuurlijk ook keihard “werken” en lichamelijk hebben we nog nooit zo hard gewerkt als het afgelopen jaar. 10 kilo lichter waren we aan het eind van het seizoen(helaas zitten die er nu weer bijna aan). Zoals bij iedereen die een Bed & Breakfast begint hebben we ook best de nodige stress gehad. Zo knapte er regelmatig een waterleiding op cruciale momenten of kwam er water door het plafond bij gasten terwijl we helemaal vol zaten. Het ergste was waarschijnlijk de stroomstoring in het hoofdseizoen: KNAL KNAL KNAL, tjee wat is dit nu? Snel, haal de stroom eraf….te laat! Heel veel zaken waren doorgebrand door een te hoog voltage. Alle koffieapparaten, de wasmachine,  de elektrische toegangspoort, de zwembad pompen, de jacuzzi en nog een hele hoop andere zaken. NEEEEEE wat nu? Het hele huis zit vol met gasten, het is hoofdseizoen! Dat wordt verzekeringswerk. Ja dat kan wel een paar maanden gaan duren en dat was uiteindelijk ook zo en nog steeds is niet alles afgehandeld. Gelukkig hadden alle gasten hier begrip voor en hebben de gasten hier niet al te lang last van ondervonden en hebben we een hoop kunnen repareren met hulp van onze klusjesman. Ook dit hoort er allemaal bij maar dit jaar liever niet, daarom hebben we een beveiliging op het net laten plaatsen.

Gelukkig maakt de rest alles weer goed, heerlijk als de gasten lekker zitten te ontbijten in het zonnetje met een heerlijk muziekje op de achtergrond, liggen te relaxen bij het zwembad, heerlijk aan het tafelen zijn tijdens één van onze kookavonden of enthousiast terugkomen van een dagje strand of een uitstapje in het mooie Andalusië.

Sinds April hebben we ook een hondje uit het asiel, drie jaar heeft ze moeten wachten op een nieuw thuis, ze heette Blanche maar wij hebben haar Pepa genoemd. Klinkt toch wat Spaanser! Het is echt een schat en ze zorgt voor veel plezier in Villa CONMIGO.  

De afgelopen maanden hebben we weer hard gewerkt om alles nog mooier te maken met hulp van vrienden en familie. Twee badkamers zijn verbouwd, alles staat weer strak in verf, weer wat nieuwe planten op de terrassen, de patio is volledig vernieuwd, informatiebrochures gemaakt en nog veel meer. Het nieuwe seizoen kan beginnen.

 Ook zin in een paar dagen zon in maart of april? Kijk eens naar onze voorjaars aanbieding!

Advertenties
5 reacties leave one →
 1. Joke Vink permalink
  4 februari 2017 16:57

  Jullie zijn voor ons ;
  KANJERS 2016
  Voor 2017 wensen we jullie heel veel leuke en gezellige gasten toe, geniet ervan.
  Gr de Vinkkies.

 2. ger hahlen permalink
  4 februari 2017 20:20

  jongeluitjes, nooit Hosanna roepen voordat je over de brug bent, want er kan nog een brug komen. Ik kom in de eerste week van maart de boel ff persoonlijk controleren, maak de borsten maar nat.

 3. Shaheeda permalink
  4 februari 2017 22:19

  Wat leuk om te lezen!! Superblij voor jullie dat het zo’n goede jaar is geweest! Veel succes aankomende zomer en hopelijk met veel minder/geen pech…maar goed…nu hebben jullie dat iig ook weer meegemaakt!
  Groetjes, Shaheeda

 4. Nettie Jouvenaar permalink
  7 februari 2017 16:48

  hoop dat jullie jullie weer een fijn jaar krijgen en veel gasten. Groetjes ma

 5. Wilma Everling permalink
  13 februari 2017 10:03

  Ha Edwin en Dennis,
  Wat fijn dat jullie inzet en gedrevenheid door de gasten beloond wordt met zulke mooie hoge cijfers. Op naar de volgende volgeboekte B&B jaren, het liefst natuurlijk zonder technische mankementen. Geniet van jullie waargemaakte droom.
  Groetjes, Wilma Everling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: