Skip to content

De Villa opent haar deuren…

31 januari 2016

Opening Villa CONMIGO bed & breakfast

Na jaren van dromen en plannen is het nu toch bijna écht zover. Over een paar dagen opent Villa CONMIGO bed & breakfast haar deuren. De eerste boekingen beginnen binnen te druppelen en half februari staan de eerste gasten uit Finland op de stoep voor hun welverdiende vakantie die ze bij ons komen vieren, hoe leuk is dat.

Het zijn gelijk vier kamers dus dat is direct serieus aan de bak. Super spannend en waanzinnig leuk! We gaan er alles aan doen om ze een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Op dit moment zijn we druk bezig met de styling en puntjes op de i. Het huis en het buitenterrein wordt steeds mooier en gezelliger. Veel spullen zijn inmiddels binnen of worden de komende dagen geleverd. Tjonge wat moet er veel geregeld worden voor je een B&B kunt gaan runnen, zeker in een ‘vreemd’ land. Het lijkt er op alsof je alles weer opnieuw moet leren en uit moet vinden. Hoe kunnen we TV aansluitingen regelen? Hoe werken de banken hier als het gaat om zakelijke dienstverlening? Waar zijn de beste winkeltjes voor de boodschappen? Is er een goede wasserij in de buurt? Welke planten zouden het hier goed doen? Hoe werken telefoon abonnementen hier, en internet? Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Voor de meeste zaken hebben we intussen een goede oplossing en er zijn al heel wat mensen over de vloer geweest voor advies en werkzaamheden. En ook al zijn de adviezen erg verschillend van elkaar, er moeten uiteindelijk knopen doorgehakt worden. De prijzen lopen ook ver uiteen maar altijd kiezen voor de meest voordelige is in veel gevallen niet de beste oplossing. Hoewel, als je kan kiezen voor het wassen en strijken van beddengoed waar het prijsverschil meer dan 15x zoveel is, is de keus snel gemaakt. Natuurlijk hebben we ook meningsverschillen en vallen er regelmatig woorden maar dat houdt ons scherp. We zijn ook blij dat intussen de vergunning binnen is want daar hoor je nogal wat spookverhalen over. Al met al gaat het na toch ook wat tegenslagen en de nodige spanningen de goede kant op en kunnen we onze gasten een mooi verblijf bieden in onze Villa. Vanaf 4 november loopt onze ‘schoon’vader hier rond. Tjonge pa, wat hadden we zonder jou gemoeten, dan waren we nog lang niet klaar geweest. Wat zijn we daar dankbaar voor! Om 7 uur in de ochtend staat hij al paraat, klaagt nooit en weet overal een oplossing voor. Gisteren is hij vertrokken naar Nederland, weer heerlijk bij zijn vrouw en kleinkinderen. Wij zullen je enorm gaan missen.

Kom ook eens een paar dagen (langer mag natuurlijk ook) genieten van onze gastvrijheid en de luxe bed & breakfast in Alhaurín de la Torre. www.villaconmigo.com

 

 

 

Advertenties
7 reacties leave one →
 1. Eric-Jan permalink
  31 januari 2016 10:03

  Succes!

 2. Jan permalink
  31 januari 2016 10:18

  Heren, karrevrachten succes gewenst enne… de stress gaat vanzelf weer over :-)!

 3. 31 januari 2016 10:57

  Super mannen. Tja alle adviezen zijn verschillende. Jullie hebben het gered.super.

 4. Debby permalink
  31 januari 2016 11:01

  Mannen… onwijs veel plezier, stress, drukte, mooie ervaringen, geluk, mooie klandizie.. kortom.. lots of happiness! !

 5. 31 januari 2016 14:00

  Goed he? Daar gaat ie dan, buurmannen. :-D

 6. Shaheeda Leakat permalink
  31 januari 2016 15:42

  Hey Dennis en Edwin! Ziet er superleuk uit en gefeliciteerd!

 7. Nettie Jouvenaar permalink
  2 februari 2016 18:48

  ​Heelveel succes met jullie eerste gasten Het gaat vast lukken.Groetjes ma xxx​

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: