Spring naar inhoud

Hé wat staat er in de keuken?

3 januari 2016

Het is inmiddels alweer 2016 en de afgelopen weken zijn behoorlijk heftig geweest. Er is veel tijd besteed aan de website zodat deze voor de kerst nog online kon gaan. De webdesigners van XD-designers hebben hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen.

De basis is helemaal gelegd en ook al is de site ingericht met voorlopige foto’s en nog niet helemaal klaar, zijn we maar wat trots op het resultaat. De site is inmiddels te vinden onder www.villaconmigo.com. Eind volgende week hopen we ook de Engels-talige versie online te hebben. Intussen is de laatste lading van de verhuizer binnen uit Nederland en hebben we de kamers al voor een groot deel in kunnen richten.

Nu zijn we druk bezig met de afwerking, styling en details zoals schilderijen, tv’s, kluisjes, brandblussers etc. Bijna dagelijks bezoeken we wel één van de grote bouwmarkten een warenhuis of klein leuk winkeltje ergens in de buurt. Wat dat betreft zijn we blij dat we in Alhaurín de la Torre wonen, alles is op minder dan een half uurtje rijden te vinden. Daarnaast is er nog steeds veel papier werk te doen voor diverse instanties. En dat we dan drie keer langs moeten komen omdat er weer een formuliertje mist is inmiddels een gewenning geworden. Soms gaat het heel snel, zo waren we op een ochtend bij Movistar om te informeren naar internet aansluitingen, ze bleken wel 300mb snelheid aan te kunnen bieden. Helemaal blij en opgewonden besloten we een abonnement af te sluiten. Toch houden we altijd een slag om de arm om teleurstelling te voorkomen, eerst zien dan geloven. Nog die zelfde middag werden er in de straat kabels aangelegd en bleek het ook nog eens te werken. Zo kan het dus ook, yippie!! On-line shoppen in Spanje is ook nog niet helemaal ingeburgerd. Het duurt vaak weken voor iets geleverd kan worden, vandaag bestellen en morgen in huis kennen ze hier niet echt, maar ja Spanje is dan ook 13 keer groter dan Nederland. Onze eerste kerst en oud & nieuw is intussen geweest en we hebben deze heerlijk doorgebracht met familie, overdag lekker in het zonnetje en in de avonden gezellig de openhaard aan. De winter heeft zo weer zijn eigen charme in Andalusië!

Staat er toch ineens een kilo of 20 aan sinaasappels in de keuken? Verrassing van David, onze ‘knappe’ klusjesman. Allemaal uit eigen tuin. Heerlijk toch!

4 reacties leave one →
  1. Wilma Everling permalink
    3 januari 2016 18:55

    Ha Edwin en Dennis,
    Wauw, wat een prachtige site hebben jullie tot nog toe en jullie kennende zal dit binnen no time nog helemaal geperfectioneerd worden.
    Prachtige villa en stijlvol ingerichte kamers en suites en door jullie culinaire kookkunsten zal het de inwendige mens ook aan niets ontbreken, dat weet ik zeker.
    Ik wens jullie een heel goed, gelukkig, gezond en volgeboekt 2016 toe.
    Groeten van
    Wilma Everling

    • 3 januari 2016 23:02

      Hallo Tante Wilma,
      Ook wij wensen jullie een hele mooi, goed, gezond en vooral leuk 2016 toe.
      Dank je wel voor de complimenten. We hebben inderdaad hard gewerkt en met heel veel hulp van pa wordt het met de dag mooier en beter. Het voelt inmiddels echt als ons thuis, hopelijk gaan onze toekomstige gasten dat ook zeggen.

  2. Jan Duifhuizen permalink
    4 januari 2016 01:27

    Goedemorgen heren,

    Fijne nieuwsbrief weer en mooie vorderingen! Kleine correctie: Spanje is 12 x groter dan Nederland, geen 48 x! Verder veel succes en met zo’n mooie website gaat dat vast lukken. Met groeten uit Perth,

    Jan Duifhuizen

Plaats een reactie